Tule sellaisena kuin olet, ole sellaisena kuin Tulet!

Johtajatulifiilikseen pääset helposti pukemalla päällesi Tulien oman t-paidan – tai ehkä haluat nauttia aamukahvisi Johtajatulet-mukista? Oli kummin vain, verkkokaupastamme löydät monenlaista Tulista muistuttavaa tavaraa, jotka löytävät varmasti käyttöä niin Evolla kuin sen ulkopuolellakin. Ja kun huomaat kadulla tyypin, joka kantaa Johtajatulien logoa, tiedätte molemmat tapaavanne elokuussa Tulilla!

Ja kuten ehkä huomaat, mukana on myös tuoteuutuuksia, joita ei ole aiemmin Johtajatulilta saanut. Jokaiselle löytyy siis jotakin.

Huomioithan verkkokaupassa asioidessasi vastuullisuusnäkökulman: osta vain sellaista, mille sinulla on käyttöä. Kaupan valikoimaa päivitetään ja tuotteita tilataan lisää kysynnän mukaan, olethan ajoissa liikenteessä!

Johtajatulien tuotteiden myynti on päättynyt

Tilaus & Toimitus

Voit tilata tuotteet lähimpään pakettiautomaattiin hintaan 9,50€ tai noutaa vapaasti Suomen Kolibri Oyn toimipisteestä Tampereelta.

Varmistathan etukäteen että tuotteet ovat valmiina ajattelemanasi noutopäivänä. Tilauksen ollessa valmiina noudettavaksi, saat erillisen ilmoituksen.

Toimipisteen osoite: Suomen Kolibri Oy, Kalevantie 7, 33100 Tampere.

Aukioloajat 8:00-16:00.