Merkintätavat

Teillä on mahdollisuus personoida valitsemanne liikelahjat laadukkaalla merkinnällä. Toteutamme haluamanne logon, tunnuksen tai tekstin silkki­painatuksena, siirtokuvana, kaiverruksena tai brodeerauksena tuotteen materiaalista riippuen. Tarvittaessa myös suunnittelemme haluamanne merkinnän ja toteu­tamme sen tuotteeseen sopivalla merkkaustavalla.

Ota yhteyttä, niin katsotaan teidän tuotteeseen sopiva tekniikka.

silkkipainatusSILKKIPAINATUS

Monipuolinen painomenetelmä mahdollistaa painamisen erilaisille materiaaleille. Silkkipaina­tus on yleisin painomenetelmä mm. T-paitojen, collegepuseroiden ja sateenvarjojen merkintään. Silkkipainatuksella saadaan kestävä painojälki ja se sopii parhaiten suuriin painomääriin.

laserkaiverrusLASERKAIVERRUS

Menetelmä mahdollistaa tarkan ja pysyvän merkin­nän erityisesti koviin pintoihin, kuten puuhun, lasiin ja metalliin. Tarkkuutta vaativan logon merkintä on mahdollista pieneenkin tilaan. Kaiverrusjälki on käytännössä ikuinen.

BRODEERAUS

Brodeerauksessa logo kirjaillaan suoraan tuot­teeseen. Menetelmää käytetään lähinnä takkien, paitojen, lippalakkien ja froteekankaisten tuot­teiden merkintään. Brodeeraus antaa yksilöidylle tuotteelle huolitellun lopputuloksen. Brodeeraus voidaan tehdä suoraan kankaaseen tai kangasmerkillä. Irrallisten kangasmerkkien brodeeraus mahdol­listaa niiden monipuolisen jatkokäytön.

siirtokuvaSIIRTOKUVAT

Tulostettu siirtokuva prässätään tuotteeseen. Sitä käytetään tekstiileiden tai esimerkiksi kovien pintojen merkintään. Siirtokuvatekniikka mahdollistaa merkinnässä olevat pienet yksityiskohdat, laajan värien käytön ja liukuvärit. Myös valokuvien painaminen on tällä tekniikalla mahdollista.

Aineistomuodot

Suositeltavimmat aineistomuodot merkkausmateriaaleille ovat vektorigrafiikkatiedostot EPS, AI tai PDF. Myös JPG-, PSD- tai TIFF-tiedostot käyvät, jolloin resoluution tulisi olla 300 dpi ja kuvan koko 1:1. Tekstien tulisi olla konvertoituina poluiksi tai mukaan voi liittää tiedot käytettävästä fontista/itse fontin.

Voit ladata tuotteeseen tulevan merkkaustiedoston (tiedoston maksimikoko 10Mb) joko alla olevasta linkistä tai lähettää sen sähköpostilla osoitteeseen paino(a)suomenkolibri.fi.

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti

Lataa merkkaustiedosto (tiedoston maksimikoko 10Mb)