Joulumuistamiset suoraan varastosta!Mini Block valaisin

Yllättikö joulu ja joulumuistamiset ovat vielä hankkimatta? Ei huolta, me riennämme liikelahjapukin apuriksi. Varastostamme on saatavilla nopeallakin aikataululla tuotteita, jotka varmasti ilahduttavat saajaansa.

Joulumuistamisilla kiitetään asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä henkilökuntaa kuluneesta vuodesta.

Tunnustettua muotoilua

Designia arvostavalle voimme tarjota tyylikästä skandinaavista muotoilua Harri Koskisen Mini Block valaisimen muodossa. Kahden valetun lasitiilen väliin on asennettu hehkulampun muotoinen polttimo. Harri Koskinen vuonna 1996 suunnittelema pelkistetty lasivalaisin on kuulunut MoMAn eli New Yorkin Modernin taiteen museon pysyvään kokoelmaan vuodesta 2000 lähtien.

Tätäkin helmeä; Design House Stockholmin valmistamaa Mini Block valaisinta, löytyy meiltä varastosta.

Asiakkaat tietävät parhaiten, joten seuraa esimerkkiä

Tämän joulun kuten jokaisen joulun kestohitti ovat veitsisetit. Olipa kyse sitten juustoveitsistä tai lihaveitsistä, niin joka vuosi näitä kysytään, eikä ihme sillä hyviä veitsiä tarvitsee aina.
Tälläkin hetkellä varastostamme ovat saatavilla Dorren laadukkaat Akira ja Noriko -veitsisetit. Veitsien anti slip -muovia oleva kädensija takaa pitävän otteen ja ruostumatonta terästä oleva terä takaa laadun.

Tämän syksyn uutuus Noriko -setti, jossa Noriko veitsisetti on yhdistetty aaltoilevaan leikkuulautaan, on myös ollut suosittu.

Anna ajatonta ja arvostettuaSuomi FInland 100 Iittala Aalto maljakko

Joulun liikelahjoja miettiessä hyvä vaihtoehto ovat myös tuotteet, mitkä eivät ole sidottuja aikaan eivätkä lahjasaajan ikään, sukupuoleen tai kiinnostuksen kohteisiin. Tästä hyvänä esimerkkinä varastosta saatavilla olevat Suomi Finland 100 Iittala Aalto Duo maljakot, joista 160 mm korkea maljakko on saatavilla erikoishintaan 179,00 € (norm. 199,00 €) joulukuun 31.päivään asti.

Iittala loi erikoiskokoelman juhlistaakseen 100-vuotiasta itsenäistä Suomea. Näissä tuotteissa yhdistyy hehkuva ultramariinin sävy sekä puhdas valkoinen. Sinivalkoiset Duo -tuotteet ovat keräilytuotteita.

Ota yhteyttä niin ratkaistaan joulumuistamisongelmat

Laita rohkeasti viestiä, jos kuulut matti myöhäisten joukkoon. Yhdessä voimme kääntää kelkan tai reen ja tehdä tämänkin joulun joulumuistamisista ikimuistoiset. Helposti ja vaivatta.

Poikkea toimistollamme, soita tai nakkaa viestiä:

Kalevantie 7, Tampere

kolibri@suomenkolibri.fi
03 3454 5000